Roligaste spelet på länge :D


Sportlov

Tjooho äntligen sportlov! Så himla underbart, ville bara säga också att jag lever haha var ett tag sedan det uppdaterades. De sista veckorna nu innan lovet har vi haft så många prov så jag har typ inte gjort något annat än att plugga, haha.
Nu är jag på väg till Dalarna för en härlig vecka med mycket skidor och förhoppningsvis en del uppdateringar på bloggen :) ni får ha ett super skönt sportlov! Kram
/Hanna


Klassiker

Heej alla!
Ligger just nu i sägen och kollar på klassikern Sunes sommar, haha! Så himla underbar, mins att jag kollade mycket på den när jag var yngre och minns nästan varenda scen i den. Man tröttnar aldrig på den.
Idag hade jag tänkt ha en slapp dag, men den tanken krossades då jag kom på att jag måste plugga historia för vi har prov på tisdag. Orkar verkligen inte just nu, inte nog med det så satt jag uppe till klockan 12 igår kväll och skrev på tentan som skulle in, så sjukt skönt att den är klar nu ialla fall.
Imorgon hade jag tänkt rida och vara med några kompisar, ni får ha en bra helg! Kram <3

/Hanna


Presentation Hanna

Jag heter Hanna och är 16 år gammal, och fyller 17 i höst (helt sjukt vad tiden går fort haha). Jag bor med min familj i ett hus i Täby. Mitt största intresse är hästar då jag har ridit sedan jag var liten. Nu rider jag islandshästar och har gjort det i ca 4 år och jag älskar det! Under ett år hade jag en foderhäst som hette Karolina och vi har flera underbara minnen tillsammans, men tyvärr skulle hon säljas så nu är jag medryttare och rider ibland. Jag har även spelat fotboll för några år sedan men slutade då det blev för mycket med både stallet och fotbollen.
Nu går jag första året på Täby Enskilda Gymnasium och jag stormtrivs.
På fritiden brukar jag vara med kompisar, rida och träna. Jag gillar även att fota och att åka utomlands framför allt till Grekland.

Jobbig skoldag

Heej!
Då var äntligen den jobbiga skoldagen över! är inte så förtjust i torsdagar då vi börjar kvart över åtta med tre timmar spanska, men jag överlevde :) Nu väntar en kväll full med pluggande då vi har en stor tenta som ska vara inne imorgon, så jag lär sitta uppe hela kvällen imorgon till 23.59, haha
Imorgon tänkte jag eventuellt skriva en presentation om mig själv och förmodligen Louise också. Så ni får veta lite mer om oss och vilka vi är! :)
Ha en bra kväll, kram så länge!
/Hanna
/ Hanna

Onsdag...

Heej heej!
Sitter vid datorn och tränar på ett engelska tal till imorgon. Varför får man alltid alla prov, uppgifter och inlämningar under precis samma tid? Förra veckan hade jag nästan ingenting och nu så är det fullt med skolsaker att göra. Hinner inte meeed!! :O
Aja, de blir tydligen inga slappar dagar framöver precis men på fredag så ska jag inte ens röra en läxa har jag bestämt!! haha, fredagar är fan heliga :P
// Lollo

Väsjöbacken

Hej allihopa!
Tillbringade min tisdagskväll i väsjöbacken och åkte skidor. Riktigt härligt var det, älskar att åka skidor. För några veckor sedan var vi i Romme med klassen och det var hur kul som helst :D Men ialla fall så började det att snöa och blåsa väldigt mycket, så efter ett tag åkte vi hem. Tycker verkligen det är så kul att göra små saker t.ex som att åka skidor för det gör vardagen lite roligare.
Hoppas ni har haft en bra alla <3 dag!

Alla <3 dag

Heej alla!!

Grattis på alla hjärtans dag, eller tja..forever alone day? Kalla den va ni vill men håller ni inte med om att man blir otroligt glad av att bara veta liken dag det e!
Åå, kan typ inte sluta le (även fast ingen av oss har någon speciell att fira den med).
Blir nog en enkel fika med vännerna och en mysig middag hemma sen
De va inte meningen men vi råkade visst ha klätt oss likadant idag ^^

RSS 2.0