Testar nya kameran

Testade att fota med nya kameran. Bilden har jag redigerat i picmonkey.com
/Hanna
 
 

Nya kameran

Heej!
Den nya kameran som jag köpte i fredags är en Canon eos 550D :) har inte hunnit fota med den så mycket än, men den verkar vara skjukt bra. Först var jag tvungen att installera program på datorn så man kan föra över bilder bättre, så nu kommer jag kunna bjuda på en massa fina och nya bilder! Ska fota mycket i sommar.
 
 
På lördag åker jag, mamma och pappa upp till Leksand som ligger i Dalarna, (mina syskon är redan där). Kommer fota mycket då då då kommer ni få se några av dom bilderna :) Hade även tänkt skriva många inlägg här på bloggen när jag åker i bilen dit, finns inte så mycket att göra i bilen i 4 timmar, dessutom kommer jag ha med mig datorn och iphonen så jag kan koppla upp mig :)
Ha det bra så länge, så hörs vi <3
/Hanna
 

Mitt favorit halsband

/Hanna

Redigera ögon

                    Före                                                                  Efter
 
Testade att rediga lite i picmonkey.com idag och här har ni resultatet. Fokuserade på ögonen denna gången och tycker faktiskt det blev skillnad. Gjorde så att ögonfransarna samt ögonbrynen blev mer ifyllda eller vad man ska säga. På bilden har jag inget smink så ni skulle kunna se exakt hur det blev! Gjorde även så att ögonen blev ljusare och "syns mer", utan att det ser redigerat ut. Ett riktigt smart kenp på att få ögonen att lysa mer :) ni som inte testat borde göra det. Jag änvände redigeraren mascara och eye brighten.
/Hanna

Ny kamera!

Hejsan!
Ikväll när jag kommit hem från jobbet får ni ett inlägg och en bild på den nya systemkameran jag köpte igår! :)
/Hanna

Sommaren e kort, de mesta regnar bort..

Heej! 
 
Äntligen så kan jag skriva ett eget inlägg men tack igen Hanna för att du skrev ett åt mig förut när jag inte hade någon täckning. Imorn så är det upp tidigt som gäller för att åka iväg mot borlänge och peace and love :D
 
Här kommer lite snabba bilder från min midsommarafton här upp i Axmar! :)
 
Min dukning till sill lunchen och en bild på dansen runt midsommarstången!
 
Hade velat ladda upp fler bilder men det blir för tugnt för det här internetet så tyvärr får det vänta tills jag kommer hem. :(
 
Puss på er :*
 
 

midsommar


Glad midsommar!

Glad midsommar från oss lite i förväg!

Canon

Efter jobbet idag åkte jag och pappa för att kolla på kamera. Har alltid velat ha en systemkamera, men det har lixom aldrig blivit av. Så nu åkte vi och kollade på lite olika affärer. Den modellen som jag hade tänkt köpa är Canon EOS 550d, har testat den och den är riktigt grym, dock är det typ slut överallt och dom kommer inte få in fler heller så det suger.. Då blir det andra alternativet en Canon EOS 600d tror jag den heter, efterföljaren av 550. Dock är den dyrare men kanske ska köpa den ändå, den veklar hel grym! 
 
Så ser den ut. Den har en vändbar skärm som är sjukt smart, ska bara smöra lite för pappa..hehe. Ska försöka köpa en så fort som möjligt, då jag vill ha den när vi reser bort :)
/Hanna

Louise hälsar

Här kommer ett inlägg som egentligen är från Louise men hon bad mig att skriva det eftersom hon inte har så bra teckning på landet. Hon hälsar att det är mysigt och fint väder :) Hon längtar jätte mycket till Peace and Love som är om 6 dagar!! Har för mig att hon ska åka diret dit efter hon varit på landet som jag tror ligger i Gävle någonstans så det är inte så värst långt :) 
 
Det börjar kännas vekligt nu när det är så få dagar kvar! och hon tycker de ska bli super kul! haha. Roligt för helle också att få se Mac Miller också. För er som undrar ska jag inte dit, dels för att jag jobbar och sen ska vi resa bort.
 
 
De var de Lollo hade och säga, lite annorlunda va det att skriva ett inlägg åt någon annan men hoppas ni gillar de ;) kommer ett inlägg från mig imorgon.
//Hanna
 
 

Strömavbrott

Hejsan svejsan!
Så segt när det är strömavbrott, har varit det i typ 2 timmar nu och inte ens kylskåpet funkar.. får se hur det blir med mat i kväll då eftersom de inte går att laga nått på spisen. Tur att jag har min iPhone så jag kan dela nätverket till min macbook :) vad skulle man göra utan den lixom? haha. Sen funkar inte blogg.se appen på mobilen heller så därför blir det lite mindre uppdatering nu, lollo har samma problem.. hoppas verkligen dom löser det snart! 
Ha det bra! <3
/hanna
 
Hade ingen ny bild, så de fick bli en lite äldre modell bild istället :)

Sommar, sol och bilresor

Hej hej!

Hade helt glömt bort det, imorse vid kl 11 så hade jag tid för att kolla upp mina benhinnor som jag har ont i. Mamma väckte mig vid halv 11 och frågade om det inte var så att jag skulle gå upp snart..Gissa om jag fick bortom!! Men på något sätt så han jag bli klart och pappa skjutsade dit mig. Har nu laserbehandlat smalbenen och har även fått reda på att det inte bara är benhinnorna jag har ont i utan även nån muskel på utsidan av smalbenet (trodde e oxå var benhinnor men tydligen inte, haha)

Aja, får försöka vila lite veckan uppe på landet så att mina ben kan sluta göra ont, haha. Har packat alla fotbollsgrejer jag behöver OM det är så att jag skulle vilja spela...för de där med att vila kmr nog inte gå så bra ändå :P

Oj, måste tbk och hjälpa till så att vi kmr iväg nån gång. Hann iaf smita iväg i fem minuter och blogga ;)

Puss på er :*

PS. kan tyvärr inte lägga in bilderna på datorn än så det blir ingen bild i det här inlägget :(

hiss eller diss?

Heej!

Den nya headern är färdig, vad tycks!? Självklart så finns det lite mer saker att fixa men frågan är om jag kommer få tillfälle till att göra det eller om det kommer att ta ett tag...

Imorn åker jag nämligen upp till landet, det ligger Gävle, eller jaa...Axmar heter stället och det ligger ute vid havet. Här ska jag fira min midsommar tillsammans med min familj och även mormor och Ove (mormors man). Det kommer säkert bli jättemysigt men det kommer att bli svårt för mig att uppdatera bloggen då det knappt inte finns något internet och jag dessutom måste låna en sån där internetdosa av mina föräldrar för att det ska funka.

Minne från första dagen jag gick utan skor den här sommarn. :)

Direkt från gävle så åker jag sen till borlänge :D peace and love är om en vecka!! samtidigt så känns det fortfarande inte så verkligt..tänk att nästa onsdag så ska jag få se Mac Miller live!! :D :D haha, hoppas han inte e superdålig för då kmr jag att bli besviken.. :P

Mac Miller 

Nej nu måste jag gå och sova! Ska upp imorn och packa o fixa för att ta mig iväg..haha, har redan kastat hur halva min garderob på golvet för att kunna planera vad jag ska ha med mig under dom här veckorna :))

Puss på er :*
// Lollo

My weekend

Hejsan allesammans! 
Nu har det blivit måndag igen vilket betyder jobb igen för min del. Har haft en underbar helg. I lördags va jag med Sofia och som sedan sov hos mig. Vi myste och kollade på film. Sen på söndagen var vi i Vaxholm med klassen och grillade och hade det super härligt. Hade tänkt bada då också men det var ganska kallt i vattnet så jag hoppade över det, haha badkruka som jag är. Sen när vi skulle hem så hämtade sofias pappa oss med båten, hur mysigt var inte det lixom? så skönt att slippa ta bussen och dessutom behöva byta buss. 




Hade ingen bild på mig och Lollo så det fick bli en super vacker bild på mig och Sofia! <3
//Hanna



När sommarkvällar är som bäst


vad händer!!?!

Hjälp!

tänkte ju fixa med bloggen o har kommit en bit på vägen med desigen men de e ju absolut inte klart...tänkte lägga upp lite nya bilder o fixa men nu så säger min mac att den inte kan ta emot iphone bilderna jag behöver :O Har alla mina bilder på mobilen o behöver få över dom till datorn så att jag kan använda dom till bloggen nu när inte blogg.se appen funkar :S aja, får väl försöka lösa det hela men vi får väl se hur det går.

Puss på er :*

Tips

Ville bara tipsa er om en superbra sida på nätet där man kan redigera och fixa sina bilder gratis! 
picmonkey.com heter den. Testa den!



Lördag

Äntligen helg, känns som att jag verligen behöver det nu när jag jobbat en vecka. Men det går bättre och bättre ju mer dagarna går. Däremot blir jag jätte besviken på det extremt dåliga vädret. Hade hoppats på sol och bad nu när det är sommarlov och allt. Ska till Vaxholm och spendera kvällen med min underbara klass. Dom är bäst. Hoppas på bättre väder då, eftersom vi ska vara ute och grilla. 

Det andra jag hade tänkt göra idag är att fixa och städa på mitt rum (det behövs verkligen!) Ska även skriva ut några bilder och sätta in i mina ramar som sedan ska sättas upp på väggen. Har inte kunnat göra det tidigare eftersom bläckpatronerna till skrivaren har varit slut. Sen efter det ska jag ut och övningsköra en sväng med pappa. Det är så himla kul :) 

Ha det bra så länge! /Hanna

Nytt iPhone skal



Detta skalet köpte jag igår på Jula faktiskt. Det vita materialet är som skinn (vet dock inte om det är äkta skinn, då det var hyfsat billigt 99kr). Sen är det silvriga glitter stenar på. Blir säkert riktigt snyggt till min vita iPhone :)
/Hanna

Renovering av bloggen

Heej!

Håller just nu på att fixa lite med designen så det kommer att vara lite rörigt ett tag men med hopp om en snyggare layout när vi e klara så är det bara att önska oss lycka till! :*

/ Lollo och Hanna

:D :D :D

Yeey! Nu får jag äntligen börja övningsköra! :D lite sent, men men bättre än aldrig.
/Hanna


Monopol :D

Sitter inne o spelar monopol med brodern min..vädret är inte superkul men man får göra det bästa av det. Det går iaf bra nu, synd nog e varken jag eller min brorsa så bra förlorare så vi får se hur det slutar... :p

Puss på er :*


Jobb, jobb o mera jobb..

Ja så har min vecka sett ut. Har inte hunnit med så mycket annat än så, då jag slutar 5 och är super trött när jag kommer hem.. Igår va jag och familjen på min kusins student mottagning i stan. Imorgon har mina syskon skolavslutning så jag kanske hade tänkt vara med på den en liten stund. Inte så jätte kul inlägg kanske men de får ni leva med ;)
/Hanna


Sommarlovsmorgon

Heei!

Tänkte göra ett kort inlägg :) sitter o äter en sen frukost just nu och senare idag så har jag fått en tid hos tandläkarn. Ska fixa den där sprickan i min tand, undrar hur lång tid de tar bara... :p

Puss på er :*


Spricka i tanden

Yes, bra början på sommarlovet! Spelade match igår och hade ännu en domare som inte kan döma. Han dömde verkligen för ingenting, vi hade kunnat slå varandra utan att sett nånting och då överdriver jag inte för det hände faktiskt! Fick en armbåge, eller om de va hennes knytnäve rakt över munnen. Det gjode så jävla ont men är inte den som lägger mig i onödan utan det var först efter matchen, när jag kommit hem som jag såg att de faktiskt var en spricka i min ena framtand.

Det gjorde ju ont i läppen o så under matchen oxå men asså försökte koppla bort det för ville ju spela vidare, fortsatte att kännas i tanden hela kvällen igår..idag e de iaf bättre! :s

På något sätt så har helgen varit väldigt lyckad och rolig! Så ska väl inte hänga upp mig på en händelse ;)

Puss på er :*

Visste ni att man får vitare tänder av jordgubbar! Så de e bara att käka på så mkt som möjligt i sommar :D


Jobb om några dagar

Hej hej.
Första dan på sommarlovet då. Känns så bra att veta att man har ett helt långt sommarlov framför sig som dessutom är 12 veckor långt. PÅ måndag ska jag jobba och kommer göra det i 3 veckor framöver. Börjar 8 och slutar 5.. hjälp jag kommer dö, nej men det går säkert bättre när man kommer in i rutinerna, och vad gör man inte för att tjäna pengar? Men det kommer ändå bli roligt och jag ser fram mot det. Det kommer typ ändå fortsätta vara dåligt väder och regna så då kan man lika gära jobba lixom.
Imorgon ska jag till stallet och rida, kommer bli jätte kul då jag inte ridit på typ 2 veckor, men nu när det är sommarlov så kommer jag förhoppningsvis att kunna rida oftare :) Nu ska jag ta och sova, ha det så bra så länge! <3

/Hanna

Sommarlov

Hejsan alla underbara!
Igår fick jag och Lousie sommarlov. Känns helt underbart jä'vla kul och overkligt. Tiden har lixom flugit iväg och ett helt år har gått. Tack så jätte mycket till min unerbara klass för igår kväll, ni är världsbäst.
/Hanna

Upp och hoppa!

Hej hej!

De va ett tag sen jag skrev nu men har börjat ta lite sommarledigt ;) planerar för va som ska hända på fredag kväll, första kvällen på sommarlovet! De jobbigaste e väl ändå att jag ska spela match dagen efter så frågan e om de kmr gå att festa eller inte...

Påväg till näsbydals konstgräs för att döma :) ska hålla på hela dan mellan 11-17 typ så kmr va helt slut ikväll haha! Hörde att vi inte direkt skulle få någon paus för att äta lunch eller så, bara 5min mellan varje match :/

Puss på er :*


Mitt hjärta <3

Det finns inga ord som beskriver hur mycket jag älskar dig och hur otroligt mycket jag saknar denna fantastiska häst! Du är bäst och kommer alltid att vara det i mina ögon. Jag saknar tiden då det var du & jag.

Hemma

Idag var en chill dag i skolan. Spelade kubb, fikade med klassen, lekte lekar mm. sen fick vi sluta :) ikväll ska jag och pappa på en kurs så jag kan få börja övningsköra, kursen är dock 3 h lång och jag kommer somna haha! Imorgon är det vanlig skoldag som gäller sen är det bara 2 dagar kvar till skolavslutning, varav vi är lediga på onsdag när det är nationaldagen, hoppas på bra väder då så man förhoppningsvis kan sola och bada då. Ha det bra så länge!
//Hanna


TAGGA SOMMARLOV OM 5 DAGAR!


New in!


studentmottagning

HEJ!
2:a Juni och vädret är piss, regn regn och mera regn. Får verkligen hoppas på bättre väder nästa vecka då vi har skolavslutning. Igår var jag på våra grannars sudentmottagning. Jag och en kompis serverade och fixade maten och allt sånt så nu är jag pank längre haha! På kvällen typ vid elva hade alla gått in så jag och sofie satte oss i tältet själva och myste och lyssnade på musik. Är fortfarande lite förkyld så idag blir det bara att ta det lugnt, finns lixom inte så mycket annat att göra en sådan dag som den här. Klockan är halv 3 och jag har precis ätit frukost, hehe. Ni får ha det så bra sålänge! <3
//Hanna
Detta är vad jag hade på mig igår :)

Vill inte gå upp!!!

Klockan är 12 o har inte orkat gå upp än. Det regna så sjukt mkt, plus att de bara fyra grader ute o faktiskt kallare än de va på julafton -.- vad e de här för början på en sommar, hallå jag får ju lov nästa fredag o hade faktiskt tänkt ligga ute o sola då!

Tänker spendera dagen med oth avsnitt som jag gjort dagarna innan oxå...hehe. Min match blev inställd idag oxå så jag får väl se till att göra det bästa av dagen. Funtar på att fixa ihop ett litet hemmaspa för mig själv, har aldrig tid för sånt i vanliga fall :D ....kommer väl iof inte kunna lämna datorn och One three hill avsnitten, haha!

Puss på er :*


RSS 2.0