30-9-2012

Gick upp klockan 7 idag och spelade match mot BP, tror inte jag haft så tidig match (i seriespelet) sen 7-manna typ!! Testa att spela med en trebackslinje som träning inför slutspelet då vi redan visste att vi var vidare. Kändes som om hela laget gick på halvfart under matchen och redan hade tankarna fokuserade på nästa söndag och slutspelsmatchen. Förlorade med 0-1, synd då vi hade jättemånga lägen på mål, trotts ofokuseringen.

Kom hem vid 12 och fortsatte att montera ihop lådorna till min nya garderob :) saknas dock några skruvar till hyllorna så dom har jag inte kunnat sätta upp än men annars så är allting klart och kläderna är instoppade på sina nya platser :D

Har hunnit med att döma en match idag oxå, började kl 16 o var klar ca 40min senare + 150kr rikare så det kändes ju bra :) blev samtidigt tillfrågad av hemmalaget (som jag dömt flera gånger förut) om jag var intresserad av att bli tränare för laget. Inte ensam tränare såklart, dom har typ redan 5st men det är bara föräldratränare om jag har förstått det rätt. Vi får se hur det blir, och OM det blir något för det är ju inte alls säkert! ;)

Sitter vid skrivbordet nu. Lyssnar på veronica maggio och försöker plugga matte, men kände att jag behövde göra ett nytt inlägg på bloggen då det senaste var en bloggrape av lucy och becka..tack sötisar!! -.- hahah :* <3

prov på tisdag så dax att börja plugga nu!
puss :*

Oppa gangnamstyyyle

O här kommer snickarsmurf


Haha så snygga vi e! Glad att det är fredag snart. hej då.


hahah jag dör!!

 
//Hanna

Istanbul i mars

Hejsvejs!
Idag fick vi reda på vart vi ska åka med klassen i mars, och det blev nämligen Istanbul! Ska bli så himla kul, kommer vara lediga från skolan en vecka. Det vi kommer gör där är att besöka olika ställen som delvis är skolrelaterat. Och på em/kvällen kommer vi att få göra vad vi vill! Har även hört att det är bra shopping där wiii!
//Hanna

En resa till IKEA

Åkte blev de av, jag och mamma åkte till ikea för att köpa en till garderob till mig. Vi köpte en men har inte satt ihop den än men lägger upp en bild på det så fort det är klart, ska försöka hinna me det imorn :)

Höjdpunkten var ju iof middan, ikea köttbullarna är en solklar klassiker! :D det går inte att äta något annat än köttbullar när man är på ikea, haha, allt annat är otillåtet (host* mamma tog inte köttbullar)

ikeas köttbullar <3

 

Sist kvar på ikeas parkering - check!

 

Dax för lilla mig att gå o sova, upp tidigt imorn och iväg till skolan :)

Puss :*

 

 


Haha den stämmer så bra!


Busted

Förra fredagen så var jag och lucy iväg och träffade några killkompisar. Vi skulle dra på en fest i waxholm men när vi kommer dit så fick vi inte komma in, mormorn till hon som hade festen hade tydligen kommit förbi så det var inte så mkt till fest kvar längre.. :/ synd, det blev film hemma hos micke ist men de va väl mysigt de oxå. :)

Problemet var att jag hade sagt till mina föräldrar att jag skulle sova hos min tjejkompis Becka, som bor i skarpäng, men nu så var vi ju hos micke..som bor i danderyd. Dessutom så skulle ju jag vara hemma klockan 10 på morgonen för att åka till Gävle och fira min gammelmormor.. bussen vi hade planerat att ta kom inte så det tog en och en halv timme ungefär att ta sig hem från danderyd vilket egentligen skulle ha tagit en halvtimma. Så när jag sagt till mamma att vi satt på bussen i skarpäng så var vi i i mörby och undrade var fan bussen var!!
 

BUSTED.. mina föräldrar fattade ju att jag inte varit hos becka och det blev förhör när jag kom hem. Visste inte riktigt vad jag skulle göra så erkände faktiskt att jag ljugit för dom, hade ju inte riktigt något annat val (?!). Men det som verkligen tog fram skuldkänslorna var när jag ljög för dom om var jag "egentligen" hade varit och sa att vi varit hos beckas kompis....

Allting får ju sina konsekvenser, ska kanske på fest på fredag (om jag är frisk), men vad ska jag säga till mina föräldrar för att dom ska lita på mig och låta mig sova borta??! Inte precis så att jag kan säga att jag sover hos Becka igen och venne riktigt om ja kan säga att jag ska på fest hlr då dom e helt emot alkohol... :/
 

/Lollo

Godnatt

Kaninen och jag säger Godnatt! :) <3
/Hanna

sömmerska - nej tack!

Försökte laga min väska, tyget på insidan har gått sönder så hämtade nål och tråd och gjorde mitt bästa... well, resultatet blev ju inte precis så bra och skulle nog inte fått behålla mitt vg i syslöjd om min lärare såg det här. Aja, ska trösta mig med ett avsnitt av Awkward och vara glad över att sömmerska inte är det yrke som jag drömmer efter ;) haha

 
 
puss :*
/Lollo

the fall is here

Bild som jag tog idag på fotolektionen.
 
Känns som att hösten så gott som är här nu, eller jag vilken sekund som helst. I flera veckor har jag nästan haft ångest över att sommaren är slut, och jag har lixom nästan fått panik när jag tänkt på det, eftersom jag älsakar sommaren så otroligt mycket. Men nu har jag insett att det finns inget man kan göra åt saken. Haha nu låter det som att det hänt nått tragiskt, men det har det inte. Det är bara att inse att sommaren är slut (även fast jag helst inte vill det), men några roliga saker har jag att se framemot. Denna hösten kommer jag att ha möjlighet att rida mycket, vilket gör mig på bra humör och det får mig att slappna av. Jag fyller även år om lite mer än en månad! kommer försöka ta till vara på tiden så gott som möjligt och göra de saker som gör mig glad, som att vara med kompisar, familjen, rida och ja det finns många saker.. Så nu har jag/ni en mysig höst framför oss :) (även fast man kanske inte alltid tycker om den..)
/Hanna

Prime boots

Omg! dör vaad snygga! Ett par prime boots, dock kostar dom en hel del, hela 3600 kr.. Men jag skulle lätt köpt dom om jag hade pengarna, perfekta och snygga nu till hösten!
/Hanna

hemma från skolan

Gick upp vid 9 imorse och åt frukost, men bestämde mig för att gå och lägga mig igen. Vaknade sen vid 1 men kände mig betydligt bättre, nu så har jag hunnit äta lunch och tagit en dusch så känner mig både lite piggare och frächare. Dock så känns mina ben som om jag har sprungit milen och jag låter nog bli att lägga upp någon bild för den delen oxå :P haha

dax att försöka hinna med lite skolarbete hemifrån så att jag inte hamnar efter :)

puss :*

big big world

kollade runt på spotify och såg min absoluta favoritlåt från när jag var liten, haha^^

Big big world med Emilia Rydberg
Emilia – Big Big World 

har ni sett skivomlaget till singeln? På min altan så hade vi ett räcke när jag var liten, där brukade jag sitta när jag lyssnade på låten och låtsas att jag var Emilia Rydberg. Jag försökte härma hur hon satt på skivomslaget och sjöng med, haha! :P

 
puss :*
/Lollo

Take a chance


mysig söndag i stallet

 
Sörsta delen av denna söndag har jag spenderat i stallet med denna söta hesten! För er som inte visste så rider jag islandshästar. I alla fall så va jag där i kanske 3 timmar, var ute och red en mysig sväng och pysslade i stallet. Sedan när jag kom hem har jag gjort lite läxor och kollat på Premiären av Williams Lista! sså sjukt rolig, ni måste se den på svtplay.se/humor. 
Kram kram
/Hanna

Foto läxa - klar!

Hejhopp!

Har fått feber så kan inte spela min match ikväll, typiskt oxå!! :(( vet inte ens om jag borde va där och titta, vill ju inte riskera att smitta ner dom andra i laget så att alla är sjuka lagom till slutspelet sen :S vi får se hur det blir, blir jag bättre tills ikvl så kanske jag kan vara där o titta iaf..hoppas hoppas!

Är fortf kvar i Gävle hos mormor och Ove, men älskar att vara här. Det är så mysigt, bara det inte blir för länge för då börjar jag längta hem till mina vänner ;) har passat på att fota lite grann till fotokursen i skolan, lägger upp lite bilder här under som jag har tagit idag.

 
 
 
Puss :*
// Lollo

Dunderförkyld, 95års kalas och en kväll i gävle

Heej!

Är superförkyld o har ont i halsen, snuvar, hostar och har lock för öronen.. :( egentligen så ska jag spela match imorn men vet inte riktigt hur de saka gå till om inte det här blir bättre så får väl bara hoppas på det bästa.

Imorse så satte vi oss i bilen o åkte upp till gävle för att fira min gammel mormor som har fyllt 95, trött efter att ha varit uppe länge igår och dessutom behövt gå upp klockan 9 o ta bussen hem eftersom vi skulle åka vid kl 10 :/ men det har varit mysigt, har inte träffat de släcktingar jag träffade idag på kanske 9-10 år typ :)

Nu sitter jag hemma hos mormor och ove och vet inte riktigt vad jag ska göra ikvl men antingen så ser vi väl på en film lr så blire lite kortspel. Något mysigt händer nog iaf. :)

De här hade jag på mig på kalaset idag, fast okej, inte skinnjackan, den hade ja bara på vägen hem ;) ⬇ puss :*


Lollo gör glädje skutt! som en liten hare! haha


Konstig morot?

/Hanna

Fredag

 
Från idag i Gamla stan. Jag och Claudia. 
 
Heejsan allesammans!
Idag har det varit en rolig skoldag! Har varit i gamla stan med två klasskompisar då vi skulle filma till våran film vi gör på samhällskunskapen tillsammans med mediaproduktionen. Riktigt roligt när man får göra andra saker än att bara sitta i klassrummet!
 
Efter det när vi hade jurnalistik skulle vi åka till täby c och fota olika informationsskyltar :) nu ska jag ta och käka lite, hej svejs!
/Hanna

Engelskalektion

Sitter o har engelskalektion just nu o längtar bara efter att sluta! Vi ska ta o checka in nya Apple-butiken i täby c efter skolan :)

/Lollo o Hanna

Sliten och trött

Heej!
 
Är så sjukt trött, känner att jag egentligen behöver vila men tänker inte precis sluta träna och behöver pengarna jag får när jag dömer fotbollsmatcher.. I tidiare inlägg så skrev ja om att jag dömde hela lördagen mellan 8-18, det jag inte berättade var att efter besöket hos mina kusiner i söndags så skulle jag även iväg och spela match. Hade då inte fått tillfälle att äta någon lunch utan spelade hela matchen på tårta, hur jag nu klarade av det!? 
 
Haha, somnade iaf jättetidigt den kvällen o var sen ledig från träning i måndags. Men idag, tisdag, så har jag haft idrottsdag i skolan (även det har jag berättat tidigare) och gått runt hela sjön. Det började även regna ett tag så vi blev blöta. Nu så e jag helt slut i benen efter att ha gjort massa stationer på vägen som våra lärare hade fixat, plus att det blev en powerwalk till bussen för att inte behöva vänta i en halvtimme på nästa. Men hann bara hem och plugga lite så var det dax att åka iväg till dagens fotbollsträning, nu är min kropp helt död! :P
 
Men vet inte riktgit vad jag skulle göra på fritiden om jag inte hade min fotboll, har lixom alltid tränat flera gånger i veckan så länge jag kan minnas. Skulle få så mkt fritid att jag inte skulle ha något att göra! Dessutom, så fort jag blir uttråkad så vill jag äta godis, kakor o annat onyttigt så skulle inte ha kommit ut genom ytterdörren tillslut för jag hade blivit så stor, haha ;)
 
blöt och trött efter idrottsdag i skolan, så här såg jag ut när ja kom hem idag
 
Puss :*
/Lollo

måndag 17 september 2012

Träffat Lucy idag, har gått runt i täby c och köpt födelsedagspresent till....tänker inte säga hennes namn :P tänker inte hlr avslöja vad vi har köpt så att personen inte råkar få reda på det :) mer om detta senare när hon har fått presenterna o jag kan lägga ut bilder :)

har sovmorgon imorn, börjar 10.50 :D men har iof idrottsdag så hela skolan ska gå runt rönningesjön, sen e det bara att gå hem och tagga inför fotbollsträning på kvällen :P

Nu ska jag titta på senaste avsnittet av akward och fixa mina naglar :) det kan jag därremot lägga upp en bild på när det är klart!

puss :*
/ lollo

Måndag

 
Hej hej! Den enda lektionen vi hade idag var foto, haha bilden är från idag, det blåste mycket och vi skulle ta undan håret, men vi var inte medvetna om att vi lyckades göra det exakt samtidigt haha. Älsar bilden den är så underbar! Ska ta och göra lite läxor nu och påbörja den nya hedern.
Kram /Hanna

Hos kusinerna

Halv 3 inatt så berättade pappa att skulle till kusinerna idag, upp halv 10 imorse då :o

Så nu e jag o grattar mina kusiner, kolla va min 9åriga kusin fick i födelsedagspresent..så orättvist! :p


Lördagsmys

matchen idag blev inställd o samtidigt så dök en av domarna som skulle döma efter mig inte upp, så blev kvar på cupen o dömde till kl 18 ist :) 1320kr rikare nu då! :D :D

nu blire myskväll med fina linn, madde o anton :)

puss :*

Ny header påväg

Hallåj!
Ska ev. ut och fota med Lollo på måndag, och efter det hoppas jag att arbetet på den nya hedern kan börja. Som lollo skrev tidigare kommer de vara lite rörigt på bloggen framföver. Kommer trixa lite med designen också.
/Hanna

Heej

Bild på mig och Lollo på håltimmen i torsdags, hade lite tråkigt hehe ;) tycker om dig kompis <3
/Hanna

Kamera samling

Hejhopp! är nu i Leksand, som jag skrev tidigare. Åkte hit i torsdagskväll o var ledig från skolan på fredagen. Ville inte följa med först men päronen tvingade mig suck.. 
 

Igår var vi och hälsade på hos min släkting som har Europas största kamera samling! Helt galet var det att se, fullproppat med totalt 9500 kameror i hans lilla längenhet. Bilden ovan är endast på en hylla i hans vardagsrum. Helt sick, men sjukt coolt!
/Hanna

Fina vän

 
Ville bara säga hur sjukt mycket jag tycker om dig min fina vän! Du är så himla underbar <3 puss på dig!
Ni hittar sofias blogg här: sweetsnapshot.blogg.se
/Hanna

Inlägg kommer ikväll

Hej hej :)
Är just nu i Leksand med familjen. Internet har inte varit på min sida om man säger så, ska göra ett nytt försök ikväll och skriva ett blogginlägg. Skriver från mobilen nu så därför ingen bild. Men somsagt, inlägg kommer med bilder! /Hanna


På fotbollsplan

Godmorgon!

Dax för en dag på fotbollsplanen, hehe.. Mellan kl 8-14 så dömer jag kvarterscup, tjänar 60kr / 15min match så de e sjukt bra betalt :D lite jobbigt att de e så tidigt på morgonen bara, stannade hemma hela kvl igår o chilla hemma hos lucy ;) men det e ändå lugnt värt det

Kl 16 idag så har jag samling för match, hoppas på att hinna hem iaf ett litet tag emellan o ladda :)

Nej, nu börjar min nästa match snart så hinner inte skriva mer ;) puss :*


Nailart

Här kommer en bild på hur mina naglar har sett ut idag :) fixade dom precis innan jag gick o la mig så fick sova med händerna ovanpå täcket för att inte kladda ut allt i min säng, haha
 

Använde ett vitt nagelack från depend som bas och applicerade sen på glitternagelack med hjälp av tops, varför kan jag inte alltid känna mig så här inspirerad :)
 
Ska iväg på fotbollsträning nu, puss på er! :*
/Lollo
 

OBS OBS OBS!!

Vår bloggdesign håller på att redigeras så tyvärr ser det lite kaosigt ut just nu! ;) lovar att det kommer bli bättre snart :*

/ Hanna och Lollo

Old funny pics

hahahah dör! små hamstar
 
 

I <3 IKEA



Var precis inne på Ikeas hemsida och skaffade mig lite inspiration, måste köpa en till garderob för har alldeles för dåligt med förvaring till mina kläder så just nu är allting ganska så kaos. :) för ett ganska så bra tag sen så gick min spegel sönder oxå så behöver även en ny sådan och kanske lite bra belysning att sätta upp bredvid.

Har tänkt ganska så länge på att åka iväg men skjuter alltid på det för att göra annat, trevligt att ta en trip i helgen men tyvärr så är den helt fullbokad..har jag tur kanske mamma vill åka tid med mig på måndag så att jag kan börja fixa så att det blir fint och ordning igen på mitt rum :D





 
 
 
Puss på er :*
/Lollo

FFF

ah! men bra början i engelskan, fick en diagnos förra gången som vi fick resultaten på idag. Ingenting vi kunde träna till men som tydligen hade samma nivå på sig som nationella provet...37 % av klassen fick F...bland annat jag o Hanna :O jippi!!..... -.-

Engelskalektion

SItter på engelskalektion med Sofia...väääldigt intresserade ;)
otroligt fin bild va!!  haha
 
puss på er :*
 
 

dumma bok!

håller på att läsa en bok i engelskan, fick den av lärarn som sa att det tydligen skulle vara en klassiker som blivit översatt till hur många olika språk som helst. Den heter "The Catcher in the Rye", har läst 40 sidor nu och det har fortfarande inte hänt någonting. Än så länge så e den helt värdelös :/

Ska titta på sista halvleken mellan Sverige - Kazahkstan nu :) missade första halvlek pga att ja va tvungen att läsa den där dumma boken -.-

aja, måste dra :)
/lollo

Mysmåndag

Heej!

Gick bra på fotokursen idag :) måndagar är verkligen chilla, börjar 12.20 och slutar 15.00 + att det enda vi gör är att fota! :D
 
porträtt med rörelseoskärpa på mig :)
 
panorering, väldigt stort fotograf av den här bilden :) 
 
Idag så har jag även hunnit med att göra klart ett grupparbete i psykologin och läst engelskaboken som vi fått av vår lärare. Dock går det väääldigt segt för boken är (än så länge) otroligt tråkig, så om de e nån som har läst "the catcher in the rey" förut så säg gärna till! ;) Dessutom så har jag lagat mina jeans, en utav öglorna som håller i skärpet hade gått sönder och det var ett hål så man såg trosorna. Hände iof för ett tag sen men har inte fått för mig att laga dom förrän nu :D
 
Nu så ska jag fixa mig en kopp varm choklad och vara duktig o se på nyheterna med mina föräldrar innan jag fixar det sista inför imorn och går och sover :) Känner mig så duktig idag, hahah X)
 
puss på er :*
/ Lollo

Lördag

haha en ful närbild.. men den bjuder jag på, vill vara så brun igen.

Hej allesammans! Lördag idag då, otroligt skönt! Om en stud blir det en sväng till täby c och sen lite läxor. Morgondagen kommer spenderas med Ida i stan. Få se om jag även hinner med en springtur imorgon. Har tänkt springa flera dagar nu, men eftersom min träningsvärk i låren aldig verkar ge sig så fick det dessvärre dröja lite, men men haha vilka ilandsproblem jag har.. :)
/Hanna

Träning - check!

Hemma efter träning! :D dax att gå ner i duschen, äta något o planera vilka kläder jag ska ha på mig imorn :) fredag om nästan en timme, längtar efter att få träffa tjejerna efter skolan, älskar er :* hahah

Väldigt kort uppdatering men får försöka hinna me en längre imorn :)
puss på er :*

Tråkig svenska lektion

Heej, sitter på en super tråkig svenska lektion.. räknar ner minuterna som är kvar haha :P har inte så mycket mer att skriva, är på lite lågt humör idag, så vi hörs någon annan dag
/Hanna
 

Kaos..!

Okej..vet inte vad jag ska ha på mig imorn!! :O hittade inte hlr min mobil under typ 10min (kanske jag överdriver lite med tiden nu..) men kan inte ta en bild på alla kläde jag har rivit ut ur garderoben för har tydligen inte tillräckligt mkt minne ledigt så blir ingen bild till det här inlägget heller tyvärr.. :/ måste välja idrottskläder inför imorn oxå och hinna få ordning på allting så att jag kan gå och sova snar!

Ska upp halv 7 så puss o kram :*
/Lollo

Fotografiskbild

Andrea tog denna bild på mig idag när jag hoppar, på fotolektionen.
 
Heej! Då var de måndag igen då, hela detta året kommer måndag vara den bästa dagen utav alla skoldagar för då börjar vi nämligen 12.20 och har foto i 3 timmar sen slutar vi. Vi hade våran första fofolektion idag och det var super roligt. Vi fick bl.a lära oss hur man fotar olika typer av rörelse manuellt med olika slutartider så det var kul. Extra kul är det ju att jag kan använda min egna systemkamera :) har inte riktigt lärt mig den ännu, men det är ju bla. fotolektionerna till. Läraren sa även att vi ska få photoshop på våra macar. Efter skolan åkte jag med Sofia Al en snabbis till Täby C och köpte en present till pappa eftersom han fyller år imorgon.. Nu måste jag ta och läsa våran psykologi läxa, ha det bra <3
 

Grekland del 3

Här kommer de sista bilderna från Grekland
 

Svensk cider i mataffären.
//Hanna





Awkward.

Aha, och nu då? Tittade precis klart på senaste avsnittet av Awkward så nu måste jag vänta tills nästa avsnitt kommer ut..!!! Har iaf tid att göra läxorna nu, men vad mer ska jag sysselsätta mig med för att inte dööö i väntan på att få veta vad som kmr att hända.. hahah :P den är bara så bra!! :D

/ Lollo

Helt slut!

Är hemma efter matchen mot Sollentuna! Väldigt viktig match idag och tack vara att vi vann (5-1) så är vi vidare till slutspel i sanktan! :D HUR LYCKLIG FÅR MAN BLI!!

Dessvärre så gör min rygg och nacke ont efter matchen igår...har oxå ont i huvet, frågan e om de e på grund av ryggen eller om de e för att jag träffade en boll fel igår när jag skulle nicka. Duktigt nog så träffade jag en boll lite fel idag igen och det lixsom strålade från bakhuvudet och fram till tinningarna, det slutade inte kännas så blev tvungen att byta och sätta mig ner. Hoppas på att de inte är något farligt bara ;)

Nu så har jag precis duschat och väntar på att pizzorna ska bli klara i ungen. Dax för söndagsmys med familjen framför tv:n :D

Puss på er :*

söndag

Ganska så dålig och suddig mobilbild från i fredags när vi var på Cafe 60 som lollo berättade om. 
 
I skolan, ganska så lika bakifrån, eller vad tycker ni?
 
Söndag idag då, ska snart åka väg till stallet och rida lite. Får se sen vad jag hittar på. Btw har jag kollat klart på alla Awkward-avsnitt, så nu taggar jag till torsdag då ett till avsnitt kommer ut. Imorgon måndag så börjar vi 12.20 vilket innebär sovmorgon, jippi! Hej så länge.
/Hannna

Tagga match!!

Precis påväg till samling inför dagens match :) lyssnar på "I love it" med Icona Pop som efter Gothia har blivit taggarlåten nr1 :D Dax att krossa Viksjö!!

Bye! Puss på er :*

Fredagkväll på Cafe 60

Har precis kommit hem efter att spenderat kvällen inne i stan tillsammans med Hanna och Sofia :) det var tänkt att vi skulle se Magic mike men tyvärr så gick det inte att reservera biljetter så vi chansade att åka in till sergel och kolla om det fanns några kvar...det gjorde det inte :/

Istället så tog vi en promenad till Cafe 60, beställde varsin varm choklad och stannade där i kanske tre timmar. Otroligt mysigt att bara sitta och prata tillsammans och ta det lugnt :)

Gick sedan förbi och hälsade på några som jag känner, dom var ute o klubbade så vi fick stanna utanför...något mobbade sådär. Längtar tills vi oxå är tillräckligt gamla, men de dröjer ju typ ett år och det känns som en evighet dit! haha! :P

Tog tyvärr ingen bild men Hanna gjorde det så det dyker kanske upp någon senare ikväll eller imorgon :) Nu e de dax för mig att gå o lägga mig, saknar mina sovmornar som jag hade på sommarlovet *snyft*. Har dessutom match imorn, inte så jätteviktig, men måste ju ändå ses till så att jag orkar :)

Puss på er :*

RSS 2.0