Italien nästa

Står vid gaten o väntar, klockan 6 går flyget mot italien :) kommer hem igen på måndag men kmr under den här veckan ha väldigt svårt att göra några inlägg. Det kommer nämligen inte finnas nåt internet för mig att använda, men jag lovar att ladda upp några bilder om jag hittar nåt wifi att använda! :)

Adios! Vi hörs om en vecka
/lollo


Fall rose

 
Hej allesammans!
Nu är äntligen höstlovet här! som jag längtat. I lördags gick jag upp 6.00 varför då?
Jo för jag skulle göra högskoleprovet. Det började 8.20 och slutade 16.20, alltså 8h.
Gissa om jag var trött efteråt.. Högskoleprovet bestod av 5 olika prov, varav ett räknas bort, men man 
vet inte innan vilket. 3 prov var svenska/engelska och 2 prov var matte.
Det var så sjuukt svårt! Gissade på typ alla haha..
Det är så sjukt tråkigt för jag känner mig fortfarande inte helt bra, har varit sjuk i 3 veckor nu.
De senaste dagarna har det kommit till och från, ena dagen känner jag mig bra men nästa gör jag det inte.
Aja, får verkligen hoppas på att jag kan bli helt frisk snart, vill som sagt inte vara sjuk på höstlovet direkt.
Imorgon ska jag rida för första gången på 3 veckor,, som jag längtat! hoppas bara inte på regn/snö.
Och på onsdag ska jag till stan med några tjejkompisar som jag inte träffat på länge <3
//Hanna

New in from Sephora & Kicks

1. Från Kicks, 3 stycken, en hand cream, bodylotion och en shower & bath. Fick dem gratis när jag handlade för över 200 kr på Kicks.
2. Ett läppglans från Kicks. Väldigt neutral i färgen, gillar skarpt! Kommer dock inte ihåg hur mkt det kostade..
3. En liten perfym som jag fick gratis på Sephora i lukten Vanilj, är inte så stort fan av vanilj perfymer men den duger.
4. En eyliner/kajal penna, vet inte exakt vad det är, från Sephora, 50 kr. Den är verkligen super bra, ger en kolsvart färg när man lätt applicerar den! Tycker om den mycket!
5. En rouge borste från Kicks, 55 kr. 
6. Ett rouge, i färgen In love, 99 kr. Super fin färg verkligen och bra pigment!
7. Ett gratis nagellack från Sephora, inte världens snyggaste färg men den blir mycker snyggare på naglarna, blir metallic.
8. En foundation/puder från Sephora, man kan använda den lite som man vill, antingen som en foundation (tjockare lager) eller som puder (lite tunnare lager) super bra verkligen! :) 135 kr tror jag. 
 
Det blev ett litet sminkinlägg :) /Hanna

Första höstlovsdagen

Hejhej!

Idag så ska vi fira att jag och mamma har fyllt år...för sådär 4månader sen snart, haha. Jag har gjort tårtan, väldigt nöjd med hur den ser ut! :D

Längtar tills ikvl, då blite fest med bästa lucy och becka!! <33 skriver ett till inlägg senare idag oxå, men nu måste jag hjälpa till mer här hemma! Kusinerna kommer om en timma!! :p

Puss
/lollo


Nästan fredag, nästan höstlov

Hejhopp!

Har precis hittat mina snabb kläder till imorn! Ja, du läste rätt. Vi ska ha spookboll i skolan imorn och min klass har bestämt sig för att se snabba ut! Hahah x)

 

 

 

 

Har lite tid över o inga läxor tills imorn kvar att göra så tänkte att det kanske är dax att läsa den här boken, som alla redan läst. Började försöka läsa den för ett tag sen men slutade efter bara 10sidor så nu ska jag försöka igen, kan ju inte säga att den inte är bra precis!! Haha, har ju bara sett filmen än så länge dock ;)

 

Puss
/lollo


Snygg höst outfit nr. 2


Onsdag

Hej hopp! Idag gick brandlarmet i skolan, var ingen brandövning utan lärarna trodde att det brann på riktigt, men det visade sig att någon hade busat o tryckt igång larmet med flit. Bilden är från idag på mig och Lollo när vi stod utanför skolan när larmet gått..

Aja, snart är äntligen höstlovet här! Som jag längtat! Extra kul blir det också eftersom jag fyller år då :)
På lördag ska jag göra högskoleprovet på ÅVA, åh nu i efterhand ångrar jag mig att jag anmälde mig. Det är från 8-4 liksom har jag för mig! På en lördag.. Döda mig. Nej men det känns väl bra när det är gjort. Jag gör det bara som en tränings grej lixom, för att förstå hur det fungerar.
/Hanna


Snygg höst outfit


Hösten är rätt så vacker ändå

 
 
 
 
 
 
 
Dessa bilder är tagma av mig, förutom den bilden som jag är med på, den har min kompis Sofia tagit :) 
Hoppas ni gillar dem. /Hanna
 
 
 
 

Hanna x 8

Haha så här kul kan man ha det när man egentligen borde plugga...

Bäst i stockholm

Fyfan va grymt!! Förstalaget spelade igår final i sanktan och vann, nu är vi bäst i stockholm bland alla f-18 lag :D helt sjukt, det känns fortfarande ganska så overkligt :) ett av prisen var en check på 30platser till em-finalen nästa år!!!

Puss
/lollo


ombre nails

Testade att göra ombre nails på syster igår. Blev nöjd faktiskt, vad tycker ni? :) 
(om ni vill veta hur man gör så sök på ombre nails på youtube)
/Hanna

torsdag

 
Fredag imorgon då! jippi, ska bara ta det lugnt imorgon eftersom jag fortfarande inte är helt frisk och på lördag blir det en hel dag i Örebro med mamma, syster, moromor, vi ska nämligen hälsa på min kusin som pluggar där. Blir en dag på stan med shopping och lunch samt fika på något mysigt ställe. Juste idag var jag hos doktorn för att kolla lixom om det var något speciellt lixom som jag skulle behöva medicin för eftersom jag varit dålig i två veckor, men icke sa nicke, bara att vänta ut så borde de vara borta snart och jag borde bli frisk. Ska plugga det sista nu, hej då. <3
/Hanna

Sjuk igen :(

Slutar inte ha ont i halsen, tror nog jag kan ha halsfluss :( e hemma med lite feber oxå, inte så hög, men ändå inte så att man vill gå ut. Har inte varit utanför dörren på hela dan och ska nog se till att hålla mig inne hela dagen imorn oxå.. :/

Lite jobbigt dock att jag missar så mycket i skolan, verkar som om vi har gjort ganska så mycket under veckan så det kommer bli jobbigt att ta ikapp. Får hoppas på att jag e bättre tills på fredag åtminstonde, har prov då och det skulle ju vara jobbigt att få göra det på någon extra tid efter skolan :p

Ska se till att sova nu så att jag blir frisk, orkar inte med det här längre ;)

Puss
/lollo


Syster och jag

Jag och syrran var i täby c och testade att käka på den nya chill box, sjukt gott! :)
/Hanna

Göra hål i sina jeans.

Hej, kollade på youtube hur man gör slitna hål i sina jeans och blev sugen på att göra det själv så here you go, tog bilder så ni får se hur de ser ut :)
Började att rita två streck med bläckpenna vågrätt på bakfickan. 
 
Sedan klippte jag med en sax längs sträcken.
 
Sedan tog jag en pincett och drog ut de blåa "trådarna" som ni ser på bilden, de som alltså ligger lodrätt. De som man vill ha kvar är de vita "trådarna" som ligger vågrätt.
 
Så här ska det alltså se ut när man dragit ut alla blåa trådar, de som är kvar är de vita som ligger vågrätt. Andledningen till att denna bilden ser lite annorlunda ut är för att de andra är tagna med blixt.
 
KLART!
 
Detta är verkligen super enkelt att göra, det enda du behöver är sax, pincett och en penna. Har även gjort flera hål fast på framsidan. Sen kan man självklart göra det större eller mindre om man vill, eller längre eller mer avlångt. Använd fantasin :) tycker det blev riktigt bra faktiskt. Ett enkelt sätt på hur man kan göra sina jeans lite snyggare så de ser mer slitna ut. Det är inte svårt alls, första gången jag testade detta och blev riktigt nöjd.
/Hanna
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndagsångest

Usch va söndagar kan kännas jobbiga..känslan av att behöva återgå till verkligheten och skolan :/

Vi läser ju en engelskabok i skolan och den e verkligen sjuuuukt tråkig! Har 30 sidor att läsa tills på onsdag och har idag tagit mig igenom 5 av dom :S har fått ont i halsen oxå, vaknade upp imorse och så kändes det lixom lite tjockt..hoppas på att det går över så att jag inte blir sjuk!!

Kan väl inte undvika den dumma boken så länge till, dax att få det överstökat

Puss
/lollo


Morgonen efter kvällen före..

Fest i waxholm igår, nattbussen hem till daniela vid 5 och snart dax för frukost. Vacker morgonbild på oss här under, mn det bjuder vi på..shit va mina ben e döda, haha


Engelskatalet avklarat

Då var engelskatalet avklarat :) venne om de gick så jättebra för hade inte precis tränat på att läsa de så mkt. Märker väl det på betyget sen ist, hehe, men det kmr fler chanser :p

Bild på mig och hanna innan vi skulle hålla talen :) blåtiran är fortfarande lika fin..om inte ännu vackrare nu, shit asså!


sjuk

Hej. Är fortfarande sjuk så har inget vettigt att skriva om så ni får lite höstbilder istället. Hej då.

Kvartsfinal -nej, blåtira -ja

8-delen gick inte speciellt bra...tänker inte säga så mkt mer om den för är fortfarande för besviken på matchen :/

Men blev armbågad i ansiktet utan åtgärd, tack för det domarn! Han hade ju iaf kunnat få blåsa för huvudskada åtminstånde..fortsatte att spela matchen och tittade inte på hur jag såg ut förrän efter. Inte speciellt vackert direkt, svullet o de gör ont + att det är alldeles blått så har fått en del blickar i skolan idag :s haha..okej jag har skrattat åt det, ser helt sjukt fult ut, hahaha! X)

Här kmr två bilder ⬇


Ted

Var och såg Ted igår med Sofia och Sofia, den var sjukt rolig! haha. Kan starkt rekomendera den.
Sen när jag kom hem vid 12, mådde jag inte så bra, hade fått feber och låg och skakade i sängen, så inte så jätte kul att ha blivit sjuk.. blir nog ingen skola imorgon :( 
puss /Hanna

300 dagar kvar woopwoop!!!

Idag är det 300dagar kvar till jag fyller 18!! Bara några månader kvar nu, haha

Puss :*
/lollo


Matteprov avklarat

Woho matte provet avklarat! Nu väntar en lektion till i 3 timmar sen är det helg :D


Inga pengar kvar

Det är den 4 oktober och jag har redan lyckats ta slut på mina pengar. Kontot säger att det är 132kr kvar efter att jag idag köpt mig en foundation och en foundation borste. Samtidigt så har sakerna jag köpt varit nödvändiga, både höstskor och foundation är de två saker som jag verkligen varit inställd på att köpa den här månaden. Så nu är det upp till att jobba ihop lite mer och klara mig fram till den 31, tur för mig så är Lucy och Emelie skyldiga mig lite pengar så jag kanske kommer att klara mig iaf då! :)
 
Matt foundation, Make up store, 255kr
 
Foundationborste, Kicks, 100kr
 
Vi har checkpoint eftermiddag i skolan idag, med vilket menas att om du ligger efter och inte är godkänd i något ämne så måste du stanna kvar i skolan och ta igen det, medans resten av eleverna blir lediga. Dock så ligger jag i fas i alla ämnen så jag slutade efter första lektionen, och var i täby centrum kl10 när dom öppnade tillsammans med sofia.
 
Detta betyder ju ändå inte att jag slipper plugga, har del 2 på matteprovet imorgon (del 1 i tisdags). Bäst att jag sätter igång så att jag klarar provet och kan vara ledig vid nästa checkpoint oxå! :D
 
puss :*
// Lollo

Köpt nya höstskor!!

Var i täby centrum idag och bestämde mig för vilket par boots som jag ville köpa för att ha nu i höst. Förvånad över att ja kunde ha storlek 37 då ja har 38 i vanliga fall och i vissa fall 39 :O antagligen så var dom bara stora i storlekarna men blir ändå lite osäker på om ja har köpt för små, bara på grund av en siffra lixom!! galet :p

Här är en bild på mina nya älsklingar⬇

Din sko, 399kr

 

puss :*


5 dagar kvar till slutspel

Siktet inställt på slutspel, på söndag är det 8-dels final och är allt jag tänker på just nu. Koncentrationen i skolan är ju absolut inte den bästa, tack fotboll, hehe...

Hade löpning på idrotten o är inte alls nöjd med min tid..sprang mkt långsammare än vad jag vet att jag kan vilket var ganska så frustrerande men är ju iof fortfarande förkyld ;) har även hunnit med att göra matteprov, tack vare lucy, så tror jag att jag klarade provet bra :) det känndes inte allt för svårt iaf. Tack!!

min och danielas konsentration under lektionen är på topp!!...eller?


Blir mycket i samma inlägg men har även hunnit med att titta på höstskor innan dagens fotbollsträning. Det står mellan dom här två paren och kan imte riktigt bestämma mig :p

sko 1

 

sko 2

 


Puss och sovgott, dax att få lite skönhetssömn då det är skolfoto imorn :*

/Lollo 


Ingen rubrik

Lyckan som uppstår när man får veta att man är ledig på torsdag! Åh vad jag älskar min skola just nu. Juste imorgon har vi skolfoto (och ja vi har inte haft det än, för våran skola är seeg på sånt) tror jag vet vad jag ska ha på mig, men måste testa de också så det ser bra ut haha! Tjejproblem alltså.. Har inte så mycket mer att säga just nu, ganska meningslöst inlägg men ändå. Puss /Hanna


Så det kan gå..!

Ensam hemma med lucy i ca 1timme nu, gör som vi brukar...äter :D


Blä för matte

Pluggar inför matteprovet imorn..men det går tyvärr inte så bra för mig :/ tur nog så har jag min nya mattelärare, lucy, som hjälper mig :) taack bästis <33

Puss :*


Helgen

Hejj, sry för dålig bloggning under helgen. I fredags var jag på bio med några tjejer i klassen och såg Magic Mike. Måste säga att den var bra! Hade inte förväntat mig att det skulle vara så många scener med bar hud haha! Sen i lördags var jag först i Täby c med sofia och claudia. Elite Models var där så jag passade på att anmäla mig till dem om att bli modell, får se hur det går :) kommer få reda på om jag gått vidare till nästa casting elr inte om ca 2 veckor, så jag håller tummarna :) Sen på källen var jag hos en speciell person och kollade på film, det var super mysigt <3. Hela söndegen bestod av storstädning av mitt rum samt matte plugg och en spring tur, inte så kul egentligen men men :P har hunnit med mycket denna helg iaf, nu måste jag plugga matte, då vi har prov i morgon som jag inte har pluggat så mycket till.
/Hanna

RSS 2.0