Hårprodukter

Heej, hoppas allt är bra med er!
Tänkte visa vad jag köpte för hårvårdsprodukter när jag var i centrum igår.
En saltvattensprey till håret som ger en härlig beach feeling. Har testat den och är mer än nöjd! Från phc och finns på Åhlens för 80 kr.
 
Ett torrschampoo som ger extra volum och funkar riktigt bra faktiskt, är perfekt när man vill fixa håret lite snabbt innan man åker iväg. Finns också på Åhlens för 80 kr. Testa den om ni inte gjort de!
//Hanna
 

I'm back! :D

Heej!

Gothia gick bra, kom till 16-dels final, men tyvärr så har ja inte fått blogg.seappen att fungera förrän nu så har inte kunnat uppdatera under tiden vi va i göteborg ;) Har stannat hemma hela dan för att hjälpa till o fixa inför min brorsas konfirmation på lördag ;) ett tag kvar men de e mkt som måste fixas..ikväll så blir ja iaf ledig o ska ut o träffa lite vänner :) Lägger upp en bild på mig från idag, ett glas läsk i solen tillsammans med mormor :)

Puss på er :*


New in

Bikiniöverdel från Change, 425 kr + halva priset på det!
 
Linne från Ice, 99 kr, halva priset :) (vet inte varför bilden blir åt fel håll..)
/Hanna
 

Dagen och gårdagen

Idag har de varit en ganska lugn dag. Igår på förmiddagen följde jag med en tjej ut till stallet och red på dom fina hästarna. Eftersom det var så varmt ute och hästarna hade blivit rätt så svettiga så badade vi dom och tvättade dom. Det tror jag dom uppskattar och tycker är skönt i värmen :) när jag kommit hem vilade jag lite och sen sprang jag med brosan och efter det kastade vi oss i sjön för att svalka oss lite. Idag var jag och letade efter en bikini till Grekland, men det finns typ endast bara sånna bikinisar som dom rear ut och de mesta av dom är skit fula.. Men får se om jag kanske hittar nån. Om 3 veckor åker vi!!! :D 
/Hanna

Mys dag i staden

Hej alla fina!
 
Idag var jag med en kompis i stan, först kollade vi lite i affärer på drottning gatan. Hittade ett syperfint linne för halva priset (bild på den kommer). Sedan käkade vi i kungträdgården och njöt av det super härliga vädret. Juste när vi gick på drottning gatan kom det fram en kille till mig och sa att han var från en modell argentur i Stockholm och sa att jag såg intressant ut och ville ha mina uppgifter, namn osv. för eventuella fotograferingar i framiden! super kul, men lite chockad blev jag allt, man vet ju inte om man kan lita på dem lixom, men han verkade seriös och jag fick ett visitkort och han sa att han skulle höra av sig om en vecka, OMG! haha. Får se om de leder till nått, alltid kul iaf :) 
 
 
 
Idag bokade min familj en resa till Kefalonia som ligger Grekland i augusti!! SÅÅ himla glad är jag :D åh det kommer bli bäst.
 
Hahah en bild från förra sommaren i grekland..
//Hanna
 

Stockholm

 
 
 
Har varit ute med en kompis båt i Stockholm ett dygn. Riktigt kul var det, gick på grönan när det var som finast väder och mest folk. På grönan åkte vi inte så mycket för det var så skjukt lång kö till allt!.. Nu kommer jag att vara hemma ett tag framöver. Imorgon ska jag vara med Sofie som jag inte träffat på evigheter känns det som. Hoppas på soligt väder då, snälla väderguden!!
//Hanna

Göteborg nästa!

Heej!

Har inte skrivit på hela veckan utan har istället varit hemma med feber, hosta, halsont och snuva sen vi kom hem från skåne... :( inte så kul då jag inte kunnat träna nu när jag väl är hemma. Vi åker till Göteborg imorn för att spela Gothia cup, har lag från både tyskland och portugal i vår grupp så det ska bli riktigt spännande och nu när blogg.se appen funkar igen så lovar jag att blogga från mobilen oxå. :) Men e fortfarande lite förkyld o hostan har inte gått över....inte heller snuvan helt, fast det är säkert ännu bättre imorn och första matchen är inte förrän på måndag så tills dess kommer det säkert att bli ännu bättre! ;)

Ska gå och sova nu så att jag är laddad inför bilresan imorn, och kommer att gå upp tidigt. Eller, jaaa...typ vid halv 10 men det är tidigt för mig iaf, hahah! ;)

Puss o sovgott :*

Vacker solnedgång!

 
 
Bilderna är helt oredigerade och tagna av mig. (c)  //Hanna

Skärgåden

Sorry för dålig update från min sida, har somsagt varit i skrärgården ett par dagar och internet har inte varit det bästa pricis.. men nu är jag hemma igen, men det varar inte länge till för imorgon åker jag ut till skärgåden/vattnet vid Stockholm om det inte regnar, blir borta 2-3 dagar cirkus. Ska gå på grönan mm. Har haft ett par super sköna dagar, med ganska mycket sol faktiskt :) har fiskat en del, fick en aborre men jag har typ inget tålamod så ibland går de lite sämre haha. 
//Hanna
 
 

Hemma igen

 
Nu är jag hemma igen, kom hem igår egentligen, men klockan va så mycket då så hade inte lust att sätta mig framför datorn. Har haft en underbar vecka i Leksand. Vi skulle egentligen ha stannat några dagar till men sen fick vi reda på att det skulle regna i flera dagar fram över + med att avloppet blev cp. Så nu är det bara att packa om resväskan då vi ska ut till skärgården imorgon och kommer stanna där några dagar :) Får se om teckningen på iphonen är bra där då blir det en del uppdatering, om inte så ses vi sen igen när jag kommit hem!
/Hanna
 
 

Outfit vid konfirmationsfirande

Heej!
 
Blev sent igår då vi firade Gustavs konfirmation hela kvällen. När jag kom tillbaka till rummet o min dator så somnade jag direkt och det blev inget blogginlägg, ledsen för det! Här kommer iaf lite bilder på vad jag har haft på mig i kyrkan och under kvällen.
 
Bytte från svarta klackar till mina vita Fredd Perry skor när vi skulle ta en promenad, drog även på mig den stickade tröjan över min tunna klänning.
 
Stickad tröja, Vero Moda.
Klänning, HM.
Fred Perry skor, Stadium.
Amband, Gina tricot.
Halsband och ring, presenter.
 
Idag så ska vi åka iväg på utflykt, inte riktigt bestämt var vi ska åka än men de märker jag nog snart! :)
 
Puss på er :*
 
 
 
 

Utflykt till hallongården

Hej hej!
 
VI tog en utflykt till Hallongården idag :) här så tillverkas verkligen ALLT av hallon, det fanns t.o.m hallonketchup som jag kan meddela smakade riktigt illa... vi köpte iaf lite grejer så som hallonsaft, hallonmarmelad och hallonte som jag o min familj kan dricka när vi kommer hem. 
 
Har inte så mkt mer att skriva just nu, det här var väl ändå dagens händelse. Imorgon så bli Gustav konfirmerad så jag ska se till att få en ordentlig skönhetssömn så att jag ser bra ut imorn när vi ska fira, haha :)
 
Emy tillsammans med katten vi hittade, i bakgrunden sitter hennes syster :) katten blev riktigt läskig när den började att dräggla! (gör katter så?)
 
Hallonketchup, hallonsaft, hallonsylt, hallon...
 
Juste! En bild på mig o Emy under vår shoppingrunda inne i Malmö igår :)
 

Puss på er, o sovgott :* 

Sunny day

Hej! Igår var jag och min familj på Leksand sommarland, hur kul som helst! Trodde att det mest skulle vara för småbarn men det var det faktiskt inte. Tur med vädret hade vi oxå, riktigt fin utsikt över siljan :) 
/Hanna

Ny klänning

Ny klänning från VILA som jag köpte igår på Bubblerooms outlet för 199 kr. Dock ser man inte hela klänningen på bilden men det är ingen lång klänning utan en "vanlig" klänning. Köpte även en del andra saker som kommer i ett annat inlägg lite senare :) Kraam <3
/Hanna

Shopping i Malmö

Heej!
 
Idag så har jag och Emy spenderat dagen inne i Malmö. Fikat på ecpresso house, vandrat runt på gatorna och passat på att shoppa lite nya kläder :) Lägger upp bilder på det jag köpt här under :)

Stickad tröja, Vero Moda, 179,95 kr
 
 
Vitt basic linne, HM, 49,50 kr
 
svart t-shit, HM, rea 75 kr
 
Har även haft en väldigt trevlig kväll med god mat och pingisturneringar :P men nu ska vi ta oss till hotellet och sova där då georgssons mormor och morfar har kommit hit och vi ska låta dom sova hemma i huset istället. :)
 
Puss på er :*
 

Stranden nästa

Hej hej!

Har spenderat förmiddagen i skuggan vid poolen och om bara en liten stund så ska min familj och våra vänner ta oss iväg till stranden.
 

Puss på er :*


Leksand

 
Heej! Inte så bra uppdatering av mig de senaste dagarna, hade tänkt blogga en massa, men tyvärr visade sig internet vara segare än vad jag trodde, tar jätte lång tid att logga in och lägga upp en bild, men ibland går de lite fortare. Nu är jag somsagt i Dalarna i våran stuga. Har varit jätte fint väder idag så då fick vi ner till sjön och solade och badade och igår fiskade vi. Super mysigt att bara göra de man känner för och inte en massa måsten :).  Har även tagit en massa bilder, så tänkte kanske visa några här senare.
Kram <3 Hanna
 
 
 
 
 

Bilen

 
Ett litet försent inlägg från i lördags då jag satt i bilen, men jag såg att det inte hade kommit upp så det får komma här nu istället:
 
Hejsan, nu sitter jag i bilen påväg upp till Leksand, kommer vara där typ en vecka. Direkt när vi kommit fram ska vi på majstångsresning i byn, haha. Det är en vecka senare eftersom de åker från by till by och reser midsommarstängerna (om de nu heter så..) Därefter ska vi bara ta de lungt och gå ner till sjön en sväng som ligger nära vårat hus.
Ha de bra så länge!
/Hanna

PEACE AND LOVE! :D

Heej!
 
Har haft en grym vecka på pal tillsammans med massor av härliga människor :D Jag och Lucy har bodde hemma hos Linn och än en gång så måste ja bara tacka så sjukt mkt för veckan och för att vi kunde bo hemma hos dig Linn! :)) <3
 
 
 Tisdag: checkade läget på festivalområdet, var med i några olika tävlingar och hjälpte även till med att måla lite tavlor. :) Hoppas bara färgen går bort för tjocktröjan jag hade på mig är inte så svart längre..
 
Vi blev även lyckoaktivister...eem, jaa vi läste igen reglerna och fick ett band som bevis för att vi va lyckoaktivister. Tack! X)
 
Onsdag
 
Hann med fem konserter denna dag :) Moshade till Rise Against, som jag egentligen inte lyssnar på men gick på iaf bara för att få mosha, haha. Senare på kvällen så såg jag även Mac Miller, han var bättre live än vad jag hade trott..men hade ju förväntat mig det värsta och måste erkänna att han är bättre på spotify X)
 
Såg Timbaktu för andra gången den här sommarn, lika bra denna gång som på grönan :D
 
En bild från konserten med Simple Plan :) såg inte hela konserten men dom var väldigt bra live! 
 
Torsdag

Höjdpunkten på torsdagen var väl ändå Veronica Maggio, konserten startade vid 00.00 o var slut först vid två. Såhär i efterhand så tycker jag nog att hon gjorde det absolut bästa framträdandet då även Petter och Daniel Adams-Ray helt plötsligt dök upp på scenen oxå. 
 
Haha, suddig bild på Jonas...
 
Stog långt bak eftersom vi kom dit lite för sent men det gjorde inget för Maggio lyckades verkligen fånga hela publiken! :)
 
Fredag

Den här dagen så blev bara allt kaos. Det började regna så vi drog från festivalområdet o skippade både Mofeta & Jerre och Laleh..men sen så tänkte vi se sista kvarten på Kent. När vi kmr tbk till festivalområdet, blöta och dessutom leriga då jag råkat halka eftersom de va lerigt överallt, så blev vi inte insläppta!! Tydligen så var det för mkt människor som var påväg ut så dom hade stängt alla ingångar o gjort om dom till utgångar..Kent va ju inte slut än o de va inte alls så mkt folk som var påväg ut! ;( dåligt organiserat helt klart!
 
Aja, vi gick till bussen ist o när vi kmr fram så är bussen sen och vi sitter säkert där i tjugo minuter..sen när bussen väl kommer så är den överfull och åker bara förbi! :( verkligen inte vår kväll då det var sista bussen och nästa skulle komma klocken sex nästa morgon och det verkade som om vi skulle bli tvugna att gå... -.-
 
Som tur var så kunde Jörgen (Linns plastpappa) lämna sitt jobb och komma o hämta oss..tack tack tack tack!!
 
 
Lördag
 
Hoffmaestro, Skrillex och Rihanna. 
 
Hoffmaestro var bättre förra gången jag såg dom, men dom var ändå inte dåliga! :) Skrillex därremot var grymma och konserten var sjukt bra och rolig :D A
 
Att rihanna inte kan sjunga stämmer ju inte, därremot så måste hon ha varit full under konserten och gick faktiskt o drack ur en spritflaska. Rehab nästa? Nej, har faktiskt fått reda på att hennes mormor gått bort i cancer kvällen innan så de skulle ju kunna va så att det påverkade hennes uppträdande och hennes drickande..stackarn plötsligt tycker jag väldigt synd om henne istället
 
Skrillex <3
 
Rihanna körde på mumier och pyramider som tema, riktigt mäktigt gjort
 
Puss på er :*
Imorn så ska jag åka ner till malmö för att fira en konfirmation, vänner till familjen :)
 
 
 

RSS 2.0